Miért a Faller?

Miért a Faller?

Miért válaszd a Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégiumot?

Nálunk versenyképes szakmád és érettségid is lehet mindössze öt év alatt!

Ha szakközépiskolában kezded meg tanulmányaidat választhatsz a rendészet, kereskedelem, villamosipar és elektronika, informatika ágazatok közül. 4 év alatt érettségihez jutsz, további 1 év alatt elektronikai technikus, kereskedő, logisztikai ügyintéző, vagy műszaki informatikus szakmai bizonyítvánnyal távozhatsz iskolánkból.

Ha szakiskolai képzéssel kezdenéd a középiskolai éveket választhatsz a hegesztő, központi-fűtés és gázhálózat rendszerszerelő, villanyszerelő, eladó, kőműves szakmák közül. 3 év alatt szakmai bizonyítványt szerzel, további két év múlva a szakiskolát végzettek szakközépiskolai osztályában érettségizhetsz.

A szakiskolai tanulmányaid alatt vonzó ösztöndíjakkal várunk!

A szakiskolai tanulmányi ösztöndíj havonta 10000-30000 forint közötti összeggel kecsegteti a hiányszakmák tanulóit! Ezek iskolánk kínálatából jelenleg a hegesztő, központifűtés és gázhálózat rendszerszerelő, villanyszerelő szakmák.

További ösztöndíjhoz juthatsz a duális szakképzés külső gyakorlati helyein. Rengeteg tanulónk szerzett így gyakorlati tudást és tapasztalatot partnereinknél (többek között a TLC, Denso, Bátor Kft, SPAR).

Mindezt Várpalota város legnagyobb múltra visszatekintő középiskolája a Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégium kínálja neked! Várpalota szívében a Főtér és a Thury-vár közvetlen szomszédságában várunk téged!

Kedvező közlekedési adottságok biztosítják a távolabbi települések tanulói számára is a kényelmes és biztonságos megérkezést és hazajutást. A távolsági buszok 20 méterre állnak meg a bejáratunktól.

Ha a kollégiumot választanád, barátságos 64 férőhelyes épületünk vár téged egész évben színes és érdekes programokkal, családias légkörrel.

Tovább a kategóriában: Ingyenes OKJ Képzések 2017/18 »
Faller Elektro Villamosipari és Informatikai Munkaközösség

Bejelentkezés

Köszönjük

Hogy megosztod iskolánkat és az oldal tartalmát mással is...