Nyílt napok

Nyílt napok a Fallerban 2014-2015

Az elmúlt hetekben iskolánk jelképesen kitárta kapuit a továbbtanulás előtt álló érdeklődő diákoknak és szüleiknek. 2014. november 27-én a rendész szakirány mutatkozott be, míg december 3-án a kereskedelmi, vasipari, építőipari, elektronikai és informatikai szakirány. Mindkét eseményen szép számú érdeklődő vett részt.

A nyílt napokon Sándor Zsuzsanna szervező tanár köszöntötte a diákokat és szüleiket. Bevezetésként iskolánkról tekinthettek meg egy bemutatkozó filmet a vendégeink, majd a szakmacsoportok kisfilmjei következtek. Ezután Tóth Kálmán az iskola igazgatója tartott tájékoztatót. A rendész szakirány iránt érdeklődők egy kommandós bemutatót láthattak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság dolgozóinak jóvoltából, majd a Bakony Harci Kiképző központ fegyverbemutatója következett.

Ezután a 11. és 12. évfolyamos diákok az iskola udvarán honvédelmi, majd rendvédelmi alaki bemutatót rendeztek. Nagy sikert aratott a tormateremben a végzős diákok katonai testnevelése és a rendészek önvédelmi gyakorlata. A napot egy drogvédelmi előadás és az ahhoz kapcsolódó szimulációs terepbemutató zárta.

A szakmai bemutatókon az igényeknek megfelelően a kereskedelmi, ruhaipari szakma iránt érdeklődő diákok a tanboltban vettek részt foglalkozásokon. A karácsonyi rénszarvaskészítésbe még az anyukák is beszálltak. Ezután megtekintették a ruhaipari tanműhelyt, majd a tanirodánkat.

Az elektronikai informatikai szakma iránt érdeklődők először a tanirodában vettek részt egy közös játékos feladatban, majd a Bartók tanműhelyt ismerhették meg a diákok, míg az informatika teremben ízelítőt kaptak a programozás szépségeiről.

A vasipari tanműhely volt a legnépszerűbb állomáshely. Itt a diákokat három kis csoportba osztották és forgószínpad- szerűen mutatták be a hegesztőműhely korszerű gépeit, a csőszerelő termek berendezéseit és a szimulációs gépeket is kipróbálhatták.

A helyszínekről vidáman érkeztek vissza a részvevők. Reméljük, tetszett, amit láttak és tapasztaltak.

Kedves Diákok és tisztelt Szülők, bízunk benne, iskolánkat választják, és jövőre már falleros diákként köszönthetünk benneteket!

10626357 680277688754099 3329022304595689896 o

Közszolgálati

Vasipari Tanműhely

 

Nyílt Napok a Fallerban!

Nyílt Pályaválasztási Napok a Fallerban!

Faller Elektro Villamosipari és Informatikai Munkaközösség

Bejelentkezés

Köszönjük

Hogy megosztod iskolánkat és az oldal tartalmát mással is...