DÖK (Diákönkormányzat)

Faller napi beszámoló (közzététel: 2014.12.03)

Faller - nap

Hagyományainkhoz híven az idei évben is névadónk Faller Jenő névnapja hetében rendeztük meg csütörtök délután a Faller discot, pénteken pedig falleros diákká avattuk elsőseinket. A disco nagyon jó hangulatú volt, több mint 100 fő tombolt az aulában. A Faller – nap esküvel kezdődött, s megemlékeztünk névadónkról, majd az elsős osztályok műsorait nevethettük végig.

Ezután tréfás feladatok következtek, melyeket lelkes patronálóink apró ajándékaival jutalmaztuk. Közben a Fekete Gyémánt és a Friss Pékség pogácsáját ehettük, s a Múzeumkert üdítőjét ihattuk. Totók, tesztek, szinkronizálások döntötték el az osztályok sorrendjét.

Az első helyezett a 9.B (osztályfőnök: Tóthné Seller Erzsébet) osztály lett 112 ponttal. Az OTP Bank anyagi támogatást nyújt a kirándulásukhoz, az Öcsi cukrászda tortát és kabalát biztosított számukra.

A második hely a 9.E (osztályfőnök: Andrási Piroska) osztály lett 109 ponttal, akik a Karamell tortáját kapták.

Harmadik helyezett a 9.A (osztályfőnök: Gombos Katalin) 96 ponttal, ők a Múzeumkert csokiját kapták.

Negyedik helyezett a 9.H (osztályfőnök: Szabóné Lepsényi Klára), ők is csokit kaptak. Mindenki hasznosan, jókedvűen töltötte a napot.

További támogatóink voltak: Anikó Fotó, Talentum Könyvesbolt, Stoki Óra Ékszer, Vadovszky Sándorné, Herbárium, Stangli, Rastyl Kft., Bakony- Herbál Kft., Molnár Gáborné

Köszönjük a támogatást, melyet köszönőlevélben is eljuttatunk.

DÖK

fallernap1

fallernap2

faller4

Faller Elektro Villamosipari és Informatikai Munkaközösség

Bejelentkezés

Köszönjük

Hogy megosztod iskolánkat és az oldal tartalmát mással is...