Logo
Nyomtatás

Megemlékezés és minikonferencia a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából

 
Minikonferencia a kommunista diktatúrák áldozatainak elmélknapján

Megemlékezést és minikonferenciát tartottak a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából szombat délután a Faller Jenő Szakképző Iskolában. Az iskola falán elhelyezett tábla előtt az önkormányzat és az intézmények képviselői, civil szervezetek és magánszemélyek helyezték el koszorúikat és hajtottak fejet az áldozatok tiszteletére. Emlékezni nem mindig jó, de emlékezni mégis mindig kell – hangsúlyozta a minikonferenciát megnyitó köszöntő beszédében Campanari-Talabér Márta polgármester. Az eseményen előadást tartott prof. dr. habil. Horváth Miklós hadtörténész, dr. M. Kiss Sándor történész, professzor emeritus, dr. Kahler Frigyes jogtörténész és Galambos István, a NEB Hivatalának tudományos kutatója. A minikonferenciát Várpalota Város Önkormányzata, a Thury-vár Nonprofit Kft., a Krúdy Gyula Városi Könyvtár és a PSZC Faller Jenő Szakképző Iskolája és Kollégiuma támogatta.

Forrás: Hírcentrum Várpalota on Saturday, February 25, 2017

"Megemlékezést és minikonferenciát tartottak a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából szombat délután a Faller Jenő Szakképző Iskolában. Az iskola falán elhelyezett tábla előtt az önkormányzat és az intézmények képviselői, civil szervezetek és magánszemélyek helyezték el koszorúikat és hajtottak fejet az áldozatok tiszteletére. Emlékezni nem mindig jó, de emlékezni mégis mindig kell – hangsúlyozta a minikonferenciát megnyitó köszöntő beszédében Campanari-Talabér Márta polgármester. Az eseményen előadást tartott prof. dr. habil. Horváth Miklós hadtörténész, dr. M. Kiss Sándor történész, professzor emeritus, dr. Kahler Frigyes jogtörténész és Galambos István, a NEB Hivatalának tudományos kutatója. A minikonferenciát Várpalota Város Önkormányzata, a Thury-vár Nonprofit Kft., a Krúdy Gyula Városi Könyvtár és a PSZC Faller Jenő Szakképző Iskolája és Kollégiuma támogatta."
Forrás: Hírcentrum Várpalota

8100 Várpalota, Szent István út 1. Tel/fax: +36 88/582 520 E-mail: info@falleriskola.hu Felnőttképzési nyilvántartási szám: 02-0043-04