Logo
Nyomtatás

Rács Richárd tanulónk megkapta AZ ÉV TANULÓJA díjat!

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által a 2013/2014. tanévre meghirdetett "AZ ÉV TANULÓJA" díjat Rács Richárd 3/11/E osztályos hegesztő tanulónk nyerte el.

Rács Richárd a 2013/14. tanévben kiemelkedő eredményt ért el mind a közismereti, mind pedig a szakmai tárgyak elsajátításában. Év végi átlaga 4,86 volt. Az eddigi tanulmányi eredményei is kimagaslóak voltak: 9. osztályban 3,92, 10. osztályban pedig 4,73 átlaggal zárta a tanévet. Sikeres szintvizsgát tett 2012 őszén "jeles" eredménnyel.

Szakmai gyakorlatát iskolánk tanműhelyében teljesítette. Az eddigi eredménye alapján az iskola sok reményt fűzött az SZKTV-n való részvételéhez. Így a tanév elejétől intenzíven és nagy izgalommal készült a versenyre, melyben támogatta és segítette az elméleti tárgyak tanára, Szabóné Ignácz Andrea és gyakorlati oktatója, Jánosi Artúr. Kitartó munkájának köszönhetően az írásbeli versenyen sikeresen túljutott, az előválogatón is szép munkát adott le.

A tanulmányi eredményeken kívül aktívan részt vett az iskola közösségi életében is. 2014. februárjában a Helikonon zongoradarabbal lépett fel, ezért ezüst minősítést kapott. Az ezt követő Szalagavató ünnepségen is kiváló zongoradarabot adott elő.

Richárdot eddigi tanulmányi munkája, a munkához való hozzáállása, kiemelkedő szorgalma, tisztelettudó viselkedése és közösségi munkája alapján javasoltuk a kamarai díjra.

Várpalota, 2014. április 28.

Tóth Kálmán igazgató
Szabóné Ignácz Andrea szaktanár
Károlyi Ibolya oszt.főnök

8100 Várpalota, Szent István út 1. Tel/fax: +36 88/582 520 E-mail: info@falleriskola.hu Felnőttképzési nyilvántartási szám: 02-0043-04