15/KA1VET/3423

ERASMUS+ Szakmai nap

Az idei tanév külföldi szakmai gyakorlatainak zárásaként ERASMUS+ Szakmai napot tartottunk.
Két projektben 29 tanuló, 6 pedagógus és 7 kísérőtanár vett részt a tanévben mobilitáson. Tanulóink összesen 721 napot, tanáraink 137 napot töltöttek külföldi gyakorlaton, továbbképzésen. Jártunk a Száva partján, az északi sarkkörön túl, az Atlanti óceánnál
Láttuk az Eiffel tornyot, a Télapót, a bosnyák hegyeket, hallgattunk tamburica zenekart, gyönyörködtünk a jégpalotában. Utaztunk személyautóval, vonattal, repülővel, szuperexpresszel, kisbusszal, hajóval, hószánnal. Igazán komplex programot valósítottunk meg.
A délelőtti szakmai nap során minden résztvevő csoportunk az általa készített szakmai beszámolóját adta elő. A szépszámú vendég és érdeklődő előtt lezajlott esemény a szakmai utak képeiből és tárgyaiból összeállított kiállítás megnyitójával folytatódott. A tanulók ezután 4 tanteremben teltházas élménybeszámolókat tartottak az iskola többi diákjának. A szakmai napot végül állófogadással zártuk, ahol jóízűen falatozhattunk a meglátogatott országok specialitásait is bemutató ételekből.

Képgaléria

Tovább a kategóriában: ERASMUS+ prezentációk »
Faller Elektro Villamosipari és Informatikai Munkaközösség

Bejelentkezés

Köszönjük

Hogy megosztod iskolánkat és az oldal tartalmát mással is...